jueves, 5 de noviembre de 2015

Guvernarea este gestiune

Guvernarea este acelasi lucru cu conceptul gestiune.
Ponta a condus Societatea spre anarhism si a obtinut de la Societate exact ceea ce si-a  propus, exact ceea ce si-a dorit; adica absurditatea, pierderea ratiunii.
A condus deliberat spre situatia de i se lua gestiunea din brate, cu forta, nu pe cale institutionala si ca atunci cand un angajator iti desface contractul de munca prin decizie unilaterala, exonerandu-te astfel, de vreo responsabilitate ca "cealalta parte a contractului".



Societatea (prin "vocea strazii") a procedat exact ca boierul din "Punguta cu doi bani", boier care si-a
bagat . . . "cocosu" altuia in tot ce avea el (boierul) mai de pret, si care boier, dupa ce cocosul i-a "fuck"-ut tot neamul (cu boier cu tot), a luat frumusel "cucosul" de-o aripa, l-a condus la poarta, si l-a invitat sa se duca (cu burta plina) in drumul sau.

Prinde dupa aia orbul, si scoate-i ochii.

Societatea, in loc sa fi apelat la solutii institutionale, a preferat sa ia contractul cu ponta si, unilateral, sa-l desfaca (egal cu a arunca, contractul, in foc).
Ne-existand actele de "predare-primire a gestiunii, semnate de catre ponta, si la la iesirea din jocul asta (si nu doar la intrarea in el), din motiv de "aruncare in strada", nu mai exista temeiul juridic legal in baza caruia, juridic, sa dea socoteala.
Ponta a excrocat la maxim Societatea, tocmai pentru ca Societatea s-a pretat exact la a fi excrocata.
Cum se zice, Societatea i-a venit lui ponta, ca o manusa (sau, mai clar, ca un prezervativ).

Si toate astea numai din vina Societatii de a se mentine in ignoranta, din vina de a se comporta asemeni unuia care in plin 2015 ar refuza (excluzand pe cei ce nu pot) sa cunoasca, sa asimileze si sa-si asume regulamentul de circulatie rutiera (obtinand carnet).
Cum sa "circuli", ca persoana, prin Democratie, fara sa-i cunosti rgulile si, pe cale de consecinta, fara sa i le respecti?

Isi va asuma "vocea strazii" (oricine a participat  ori "efectiv", ori "doar cu gandul") gaura din buget facuta de "gestionarul" Ponta, gaura pentru care, "vocea strazii" procedand cum a procedat, i-a dat de fapt, lui Ponta . . . o mare scutire?

Mai multe despre gestiune

No hay comentarios:

Publicar un comentario