martes, 17 de noviembre de 2015

Udrea vorbeste o limba necunoscuta romanilor; democratia

Elena Udrea vorbeste o limba necunoscuta multor oameni, fie ei de unde-ar fi, dar restrangand vorbirea la natiunea romana, e de spus ca putine persoane vorbesc "pasareasca" asta.
Nu pentru ca ar fi vreo limba complicata, ci pentru ca romanul, are impresia de cand se naste ca . . . deja o stie, si atunci nici macar nu catadicseste sa-i parcurga textul, nu mai zici sa o invete.

Dar, hai sa incercam o recapitulare:Romania 1945 a fost sechestrata de "Zmeul cel Rosu", in acelasi stil in care descoperirara austriecii (mai acum vreo doi-trei ani), ca un anume Fritz si-a sechestrat fiica, tinand-o in captivitate vreo 24 de ani, abuzand sexualmente  de ea si procreandui astfel vreo sapte copii.

Ca si copii rezultati in captivitatea asta, asa au fost si romanii, vreme de nu mai putin de 45 de ani.
Doar accidental au mai scapat persoane, ne-"modelate" de tavalugul comunistoid.
Omul este un animal dresabil si, se intampla ca la nivelul conceptului "familie" unde, mainile unui parinte declasat nu pot modela "plastilina" pe care o are la dispozitie decat de un mod in care sa se reflecte chiar el insusi.
Democratia, ca si carnetul de conducere auto, nu pretinde mai multe cunostinte decat cele pe care atribuie diploma de absolvire a scolii generale.
Dar, ca si in cazul in care medicul iti da o reteta, si cumperi medicamente de la farmacie, normal este sa citesti instructiunile de folosire, si abia apoi sa incepi sa ti le administrezi.
Numai ca, la fel ca si in cazul medicamentelor, ce roman se mai apuca sa mai citeasca instructiunile de folosire ale algocalminului sau antinevralgicului, daca el a luat hapurile astea de cand sa stie fara macar sa se intrebe daca au sau nu "instructiuni de folosire"?

Cam asa se intampla si cu aceasta "materie", materie care nu se cheama nici chimie, nici fizica, nici botanica, nici aritmetica ci . . . democratie.
In asa conditii, este mai mult decat normal ca vorbele lui Basescu sau Udrea sa fie rastalmacite cu usurinta de catre "translatorii" latrinisti.
 Priveasca aici doar cine-i capabil, spre a vedea cum au adaptat latrinistii un interviu luat Elenei Udrea, de cineva prin 2006, la pretinse si ulterioare fapte reclamate de latrinisti la nivel de 2015, ca si cand ar fi adaptat  vreo . . .  "scapare", vreo . . ."dare de gol"de-a Elenei Udrea la nivel de 2015 despre fapte petrecute in 2006.
Ceea ce au facut latrinistii este ca si cum ai descoperi la nivel de 2006 un copil nascut in 2015, dar . . . pe cate persoane le ajuta mintea sa distinga asta?

Aici, in primul video vedem "senzationala descoperire" latrinista:

Iar sub link-ul urmator gasim informatii despre faptul ca aci prezentul interviu este o videoinregistrare din 2006  (aduc aci si o captura, care sa certifice data luarii acelui interviu.


See more . . .

No hay comentarios:

Publicar un comentario